poinstruujcie mnie proszę: jak uzyskać informacje na temat konkretnego koła bo na nowej stronie stn nie widnieją kontakty do przewodniczących kół. próbowałem się zalogować ale nawet nie ma miejsca na to( choć napisane że jest to wymagane). rejestracja niestety jest bezskuteczna. z góry dziekuje za pomoc
Strona jest jeszcze w budowie, dzień i noc pracuje nad nią nasz drogi kolega Bellum (to jego autorski projekt).
Gdy będzie w pełni sprawna, na pewno stosowne informacje pojawią się tu i tam.
_________________ It's not about how hard you can hit. It's about how hard you can get hit and still keep moving.
Nie jest włączona. Gotowy system czeka z na włączenia od stycznia; jednak mamy problemy natury formalnej odnośnie serwera. Tak więc narazie pozostaje funkcjonalność informacyjna. Mam nadzieje po konferencji, która jest priorytetem ostatecznie rozwiązać tą ciągnącą się kwestie serwerów strony STN.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum