Forum studentów AM we Wrocławiu Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
nowa strona stn
Autor Wiadomość
Karel Gott 
[ + ]

Wysłany: Pon 08 Mar, 2010   nowa strona stn

poinstruujcie mnie proszę: jak uzyskać informacje na temat konkretnego koła bo na nowej stronie stn nie widnieją kontakty do przewodniczących kół. próbowałem się zalogować ale nawet nie ma miejsca na to( choć napisane że jest to wymagane). rejestracja niestety jest bezskuteczna. z góry dziekuje za pomoc

Jude Mortis 
[ + ]

Wysłany: Pon 08 Mar, 2010   

Strona jest jeszcze w budowie, dzień i noc pracuje nad nią nasz drogi kolega Bellum (to jego autorski projekt).
Gdy będzie w pełni sprawna, na pewno stosowne informacje pojawią się tu i tam.

flam 
[ + ]

Wysłany: Sro 07 Kwi, 2010   

Jak tam prace nad stroną? Próbowałem się zarejestrować, ale maila zwrotnego nie dostałem. To coś u mnie nie śmiga, czy ogólnie?

Bellum 
[ + ]

Wysłany: Sro 07 Kwi, 2010   

Nie jest włączona. Gotowy system czeka z na włączenia od stycznia; jednak mamy problemy natury formalnej odnośnie serwera. Tak więc narazie pozostaje funkcjonalność informacyjna. Mam nadzieje po konferencji, która jest priorytetem ostatecznie rozwiązać tą ciągnącą się kwestie serwerów strony STN.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi