Wysłany: Pią 30 Lip, 2010 Bliźniak- Kiedy lista ? kiedy kwaterowanie?
Wiecie może kiedy będzie kolejna TURA przyjec do DS bliźniak ? i jak już sie uda to kiedy bedzie kwaterowanie ? dzwoniłem i uslyszalem " ...jak pan dostanie pokój to będzie pan wiedział.." otóż nie wystarcza mi to :P chciałbym poznać przynajmniej przyblizony termin.
jeśli będziesz teraz na pierwszym roku to składanie papierów o akademik jest do końca sierpnia - więc wyniki we wrześniu a jeśli chodzi o kwaterowanie to zazwyczaj ok ostatniego tyg września do 1 października :)
Witam, mam pytanie: otóż pojawily się już listy na stronie AM i wiecie czy to są to listy dla studentów pierwszego roku czy dla tych z pozostalych lat czy też wszystkich lat? Mi też pwiedziano ,że będzie lista 10,09 ale fakt ,ze mojego nazwiska nie ma na liście mnie troszkę przeraża,
Jestem studentą pierwszego roku:)
Pozdrawiam.
Zgłoszenia od studentów z pierwszego roku są rozpatrywane na początku września, bo I rok ma czas na składanie podań chyba do końca sierpnia. Takze możesz byc na tej liście 10.09.
Witam, mam pytanie: otóż pojawily się już listy na stronie AM i wiecie czy to są to listy dla studentów pierwszego roku czy dla tych z pozostalych lat czy też wszystkich lat? Mi też pwiedziano ,że będzie lista 10,09 ale fakt ,ze mojego nazwiska nie ma na liście mnie troszkę przeraża,
Jestem studentą pierwszego roku:)
Pozdrawiam.
Ja też kiedy nie zobacze tam mojego nazwiska nie uzyskam spokoju duchowego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum